Fiscale en administratieve dienstverlening voor ZZP-ers, freelancers, MKB en particulieren

Klant aan het woord.....

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WIE: Edwin, eigenaar van Flora Freude.

WAT: Een bloemist, prachtige winkel met bloemen, planten en decoratie. Voornamelijk handgemaakte plantenbakken, bloemstukken, trouwboeketten, grafstukken en seizoenswerk.

WAAR: Flora freude is gevestigd in Freudenstadt liggend in het zwarte woud van Duitsland.

WANNEER: Ik kom van oorsprong uit Nederland en ik ben met de bloemenwinkel begonnen in oktober 2014.

WAAROM: Ik ben met de bloemenwinkel begonnen omdat er gelegenheid was een bestaande winkel voort te zetten. Daarbij is de ligging (Schwarzwald) voor mij een belangrijke reden geweest. De uitdaging om iets geheel anders te gaan doen heeft hier ook zeker aan bijgedragen. 

Ik ben klant geworden bij CF administraties door de korte lijnen, duidelijkheid en behulpzaamheid. Pro-actief! Ik raad anderen aan om ook klant te worden om dezelfde reden waarom ik klant bij CF Administraties geworden ben!

 

 

Gastenboek

Raymond Tevreden
21-09-23 17:23:21
Klant aan het woord….

Sinds ik klant ben geworden, slaap ik vele malen geruster…: Charell is een persoon die je vast pakt begeleiding geeft en met je mee denkt op alle vlakken waar zij capabel is en triggert je ook om 360! Graden je eigen zaak te bekijken en daarmee te blijven innoveren….

Dank je wel hiervoor Charell en dat Wij nog vele jaren mogen samenwerken.

Excalibur for realentertainment